Tilsyn med kamera 24 timer i døgnet

Digital tilsyn muliggjør bedre pleie, bedre søvn og en følelse av integritet. Dette fører til økt uavhengighet for brukeren og et bedre arbeidsmiljø for personalet som kan fokusere på andre arbeidsoppgaver. Dessuten medfører det store besparelser for kommunen.


Hva er digital tilsyn?

Digital tilsyn er en trygg, diskret og trygg metode for tilsyn i de tilfellene hvor det ikke kreves å utføre det på plass fysisk. Løsningen tilbyr trygt, stille og hyppig tilsyn som utføres enten til planlagte tider eller i tilfelle en alarm. Tjenesten gjør det mulig for brukere som gir samtykke til digital tilsyn å bo trygt og uforstyrret lenger i sitt eget hjem. Det er også et miljøvennlig alternativ ettersom behovet for fysiske reiser avtar.

Hvordan fungerer det?

Digital tilsyn gjøres via fjernovervåkning av behørig og omsorgstrent personale som er personlig innlogget på tilsynstjenestens system. Det digitale kameratilsynet utføres på ca. 20 sekunder og foretas på bestemte tider som er planlagt av kunden. Skulle brukeren ikke være på stedet og synlig, utføres en oppfølgingskontroll 15 minutter senere eller med et spesifisert intervall fra kunden. Hvis personen fortsatt ikke er på stedet, vil kundens personale bli kontaktet. Hvert tilsyn er dokumentert på samme måte som ved et fysisk tilsyn hjemme hos brukeren.


Fordeler med digital tilsyn

Bedre søvn

Bedre søvn

Brukeren kan sove uforstyrret når kameraovervåking utfyller eller erstatter den fysiske natt-overvåkingen.

Høyere integritet

Høyere integritet

Oppfattes som mindre påtrengende enn fysisk tilsyn.

Bedre omsorg

Bedre omsorg

Større grad av sikkerhet og sikkerhet for den enkelte, forutsatt at de er tildelt de riktige målgruppene og for riktig formål.

Bedre arbeidsmiljø

Bedre arbeidsmiljø

Færre rutinemessige inspeksjonsbesøk som ofte krever lange biltransporter for å fastslå at folk sover.

Bedre for miljøet

Bedre for miljøet

En minimering av bilreiser fra sted til sted og i stedet administrert digitalt, noe som reduserer miljøpåvirkningen betydelig.

Bedre økonomi

Bedre økonomi

Dedikerte alarmpersonell som utfører tilsynet digitalt i stedet for fysisk er tidseffektiv og sparer reisekostnader.


Digital tilsyn for hjemmeboende

Digital tilsyn på sykehjemJa, det er klart at jeg våkner av inspeksjonsbesøket, og sover man ikke blir man sløv og sliten. Det påvirker meg. Men det er jo motsatt når man får sove. Og så er det forskjellig hvordan de kommer og så har de en haug med nøkler slik at du kan høre når de låser opp, så da våkner du. Og så er det vanskelig å sovne igjen når du har blitt vekket. Jeg ligger våken og venter på at de skal komme, så kan jeg sove.

Stig, 87 år


Vil du vite mer om Digital Tillsyn?

Fyll inn informasjonen din nedenfor, så kontakter vi deg!


Løsninger

Velferdsteknologiske løsninger med mennesket i sentrum.

Lær mer

Tjenester

Teknologiske hjelpemidler til spesielle institusjoner som sykehjem, omsorgsboliger og liknende.

Lær mer

Kontakt

Kontakt oss for mer informasjon om løsningene våre.

Lær mer