Vår visjon

En verden hvor folk har friheten til å leve livet fullt ut – et sted de selv velger.

Vårt team sysselsetter nesten 3000 personer i 17 land over hele verden. Det gir Tunstall et utmerket strategisk innblikk i helse- og omsorgsløsninger på globalt nivå.

Tunstalls misjon

Bruk av teknologi og tjenester for å forbedre livskvaliteten og uavhengigheten til mennesker som trenger pleie og omsorg.

15 regionale responssenter

Gjennom våre 15 regionale responssenter jobber vi daglig med helsepersonell og hjemmepleie. Vi gir støtte for å hjelpe til med å håndtere langsiktige helsemessige forhold og gi person-sentrert omsorg. Denne omfattende innsikt gjør at vi kan utvikle digitale løsninger som forbedrer et selvstendig liv og forbedrer effektiviteten av klinisk behandling.


Kort om Tunstall

5 millioner

5 millioner

oppkoblede brukere

15

15

responssentre globalt

1.4 millioner

1.4 millioner

brukere overvåkes

235

235

service og support sentre


Hvorfor gi pleie og omsorg med Tunstall?

Våre innovative digitale løsninger kombinerer fremtidssikker teknologi, sikker tilkobling og pålitelig 24/7-overvåking.
Det gir tillit og økt trygghet.

Løsninger

Strategisk

Strategisk

End-to-end, digitale helse- og omsorgsløsninger fra en enkelt leverandør. Vi kan tilby komplette, ende-til-ende-løsninger til dine digitale helse- og omsorgsbehov. Våre velferdsteknologiløsninger inkluderer alle maskinvare-, programvare- og tilkoblingsalternativer du trenger for ekstern overvåkning og støtte.

Banebrytende

Banebrytende

Ny teknologi muliggjør bedre selvstendighet. Basert på over 60 års erfaring, er Tunstalls teknologier en del av bolig, helse og omsorg over hele verden. Vi ønsker å bruke vår omfattende kunnskap for kontinuerlig å forbedre våre produkter og tjenester for å møte dine behov nå og i fremtiden.

Lang erfaring

Lang erfaring

Uovertruffen global helse-, bolig- og omsorgserfaring. Hver dag løser vi utfordringer innen helse, bolig og omsorg over hele verden. Ved hjelp av vårt strategiske innsikt i digital helse og omsorg samler vi digital teknologi og utvikler kontinuerlig mer banebrytende og livsforandrende løsninger. Det hjelper deg med å levere proaktiv og medborgerlig omsorg.

Sertifisert

Sertifisert

Skalerbare, kostnadseffektive og sertifiserte løsninger. Vår pålitelige ISO-sertifiserte portefølje gir avgjørende overvåking 24 timer i døgnet, 365 dager i året. Vi tilbyr en skalerbar og pålitelig løsning som gir god valuta for pengene. Med Tunstall trenger du bare en leverandør.

Innovative

Innovative

Effektivitet gjennom innovasjon. Vår tilnærming til innovasjon har gjort oss til det første med et alarmsystem for eldre og funksjonshemmede. Vi har siden fortsatt å omfavne intelligent teknologi og vært i forkant av den digitale helse- og omsorgssektoren verden over.

Fleksibel

Fleksibel

Den mest passende pleieoppløsningen når du trenger det mest. Fjernovervåking, telekommunikasjon og digital teknologi brukes til å koble folk, familier eller helsepersonell. Det gir deg mer frihet, fleksibilitet og evnen til å forbedre og styrke selvopphold og livsstil.

Tilkoblet

Tilkoblet

Tilkobling av helse og omsorg når som helst, hvor som helst. Digitale, skybaserte løsninger gir en utrolig mulighet til å holde folk informert - og tilkoblet - gjennom apper og datadeling. Våre intelligente løsninger gir deg relevant innsikt og evne til å levere effektiv, proaktiv, forebyggende og koordinert fellesskapsbasert omsorg.


Tjenester

Teknologiske hjelpemidler til spesielle institusjoner som sykehjem, omsorgsboliger og liknende.

Lær mer

Løsninger

Velferdsteknologiske løsninger med mennesket i sentrum.

Lær mer

Kontakt

Kontakt oss for mer informasjon om løsningene våre.

Lær mer