Pasientsignalløsning til Sykehus.

Administrasjon, drift, håndtering av alarmer og personlig sikkerhet, samt kritisk alarmhåndtering - alt samlet i en moderne kommunikasjonsløsning. Forenkle og optimaliser aktiviteter til pleie- og driftspersonal.

Last ned brosjyre

Fleksibel og sikker pasientsignalløsning

En enhetlig plattform og ett brukergrensesnitt for administrasjon, drift, håndtering av alarmer og personlig sikkerhet, samt kritisk alarmhåndtering. Alt samlet i en moderne kommunikasjonsløsning, som forenkler og optimaliserer aktivitetene til pleie- og driftspersonalet.

Tunstalls løsning kombinerer dansk innovasjon med tysk kvalitet og gir høy sikkerhet for både mobile og stasjonære pasienter.

Løsningen er spesielt utviklet for å sikre maksimal fleksibilitet og optimal arbeidsflyt for personalet. Dette øker sikkerhet for pasientene og minimerer tiden brukt på dokumentasjon, slik at en kan bruke mer tid på behandling av pasienter.

Kommunikasjonsplattformen Carecom kan øke sykehusets kapasitetsutnyttelse og optimalisere arbeidsflyten. Den inneholder også smarte verktøy for planlegging, oversikt og statistikk, samt tilgang til kontrollsenter hvor du får all relevant informasjon samlet på et sted.
Programvaren er også en viktig faktor for sykehusets tekniske stabs drift og vedlikehold av løsningen.


Helse Vest har signert rammeavtale med Tunstall Norge AS

Les mer

Administration

Lær mer

Plug and Play

Lær mer

Vil du vite mer om våre løsninger for sykehus?

Fyll inn informasjonen din nedenfor, så kontakter vi deg!