1. mars flytter Tunstall Nordics hovedkontor til nyoppussede og moderne kontorlokaler i Hyllie, Malmø. Hyllie Boulevard 10B vil være det nye stedet hvor Tunstall skal skape framtidens helse- og omsorgsløsninger.


Tunstalls nordiske hovedkontor flytter inn i nye lokaler

mar 1, 2020

Behovet for mer plass har vært tydelig lenge, men å finne det perfekte stedet har ikke vært en lett oppgave. Etter en lenger tids leting etter nye lokaler i forskjellige distrikter i Malmø, fant vi endelig vårt nye kontorlokale i Hyllie. Hyllie er et moderne og raskt voksende område i Malmø. Med sin nærhet til togforbindelse og Københavns flyplass blir kommunikasjonen lettere for våre kunder, samarbeidspartnere og ansatte.

Ny adresse fra og med 16 mars 2020

Fra og med den 16 mars 2020, vil Hyllie Boulevard 10B være den nye adressen for Tunstalls innovative og fremtidsrettede helse- og omsorgsløsninger.

Er du nysgjerrig på hvordan det vil se ut? Nedenfor kan du se illustrasjoner på våre nye kontorlokaler.


Det å flytte til Hyllie betyr et stort løft for Tunstall Nordic AB. Vi får moderne og passende lokaler samt et synlig, sentralt og lett tilgjengelig sted. Med nærheten til togforbindelser og Københavns flyplass Kastrup lettes kommunikasjonen for våre kunder, partnere og ansatte vesentlig.

Johanna Thulesius, Markedssjef, Tunstall Nordic





Om Tunstall

Vårt team sysselsetter nesten 3000 personer i 17 land over hele verden. Det gir Tunstall et utmerket strategisk innblikk i helse- og omsorgsløsninger på globalt nivå.

Lær mer

Case

Lær mer

Kontakt

Kontakt oss for mer informasjon om løsningene våre.

Lær mer