Tunstall er nå ISO 27001-sertifisert

apr 22, 2020

Tunstall i Norden har gjennomført en rekke innsatser for å oppfylle de høye kravene som stilles til data- og informasjonssikkerhet. Dette arbeidet har nå resultert i at vi er ISO 27001-sertifiserte.

”Sertifiseringen bidrar til å øke synligheten vår som et kvalitetsorientert selskap. Samtidig fortjener hele vår organisasjon en stor anerkjennelse for den velstyrte prosessen. De høye kravene vi stiller til oss selv hver dag er viktige - og sertifiseringen viser at vi som selskap alltid har fokus på å forbedre sikkerheten i prosessene våre, sier Kristoffer Axelsson, administrerende direktør Tunstall Nordic.

Vi har jobbet dedikert i 8 måneder med beskrivelser av arbeidsflyt og dokumentere data- og informasjonssikkerhet i hele organisasjonen.

Hva er ISO 27001?

ISO 27001 er en standard for administrasjon av informasjonssikkerhet. Sertifiseringen betyr at vi kan dokumentere et stabilt høyt nivå av data- og informasjonssikkerhet. Sikkerhet er dermed en integrert del av alt som skjer på Tunstall i hele Norden. Vi prioriterer beskyttelse av data, systemer og tjenester svært høyt i vårt forsøk på å alltid tenke sikkerhet i arbeidsflyten.

Den internasjonale organisasjonen for standardisering (ISO) er verdens største og mest kjente utgiver av internasjonale standarder, og stiller høye krav til selskaper før de er sertifisert.

Løsninger

Velferdsteknologiske løsninger med mennesket i sentrum.

Lær mer

Tjenester

Teknologiske hjelpemidler til spesielle institusjoner som sykehjem, omsorgsboliger og liknende.

Lær mer

Kontakt

Kontakt oss for mer informasjon om løsningene våre.

Lær mer