Tunstall Healthcare sikrer finansiering for å støtte vedvarende vekst

apr 9, 2020

Tunstall Healthcare (Tunstall eller «Selskapet»), er en ledende global leverandør av velferdsteknologiske løsninger og tjenester til helse- og omsorgssektoren, kunngjør i dag at de har sikret finansiering for å støtte sin fortsatte vekst.

Tunstall integrerer smart-teknologi med overvåkings- og supporttjenester av høy kvalitet for å gi enkeltpersoner økt uavhengighet, bedre livskvalitet og et bredere utvalg av behandlingsmuligheter. Selskapet designer, produserer og selger produkter og programvare som gir muligheten for at eldre og personer med funksjonsnedsettelse og/eller kronisk sykdom skal fortsette å få bo hjemme og redusere sosialomsorg, sykehusinnleggelse eller legebesøk.

De senere årene har Tunstall vokst betydelig og utviklet seg fra å være en utstyrsleverandør til en programvare og teknologibedrift som tilbyr velferdsteknologiske løsninger for helse og omsorgssektoren. På nåværende tidspunkt har Selskapet nesten fordoblet antall brukere som anvender systemene deres, og på samme tid økt sitt geografiske fotavtrykk til å strekke seg over hele Europa. Tunstall opererer nå globalt i 17 land og støtter mer enn 5 millioner brukere gjennom sine velferdsteknologiske løsninger.

Den nye finansieringen viser en betydelig forpliktelse fra Tunstalls långivere og vil gi selskapet fleksibilitet og forbedre virksomhetens generelle økonomiske styrke. Den vil gi Tunstall mulighet til å fortsette å bygge på det gode arbeidet som er utført til dags dato. Tunstall utvikler for eksempel nye systemer for å bidra til å overvåke kroniske, langsiktige tilstander og forutsi om det kan være nødvendig med videre behandling. Denne tilnærmingen kan gjøre det mulig for personer å bo hjemme lenger, samtidig som at helsevesenet får nytte av reduserte legebesøk og sykehusinnleggelser.

Tunstall har jobbet på det norske markedet siden 1992, og har en stor installert base innenfor rammen av velferdsteknologi. Sammen med partnere som NetNordic og Vakt og Alarm har Selskapet det siste året blant annet vunnet anbud og levert løsninger til kommunene Bergen, Lier, Lund, Time og Klepp, Lillehammer. Tunstalls plattform TES og pasientsignalsystemet Tuncore har oppnådd betydelig suksess på markedet, sammen med 4G trygghetsalarmer til hjemmeboende, e-lås løsningen CareLock og løsninger for medisinskavstandsoppfølging. Tunstall har som mål å bli markedsledende i Norge innen velferdsteknologi i løpet av en 3-års periode.

Tunstall er glad for at Barings, M&G og långivergruppen, som ankerinvestorer, har blitt enige om å støtte selskapets utvikling og deres arbeid for å forbedre resultatene innenfor helse og omsorg. Denne langsiktige finansieringen gir fleksibilitet for vedvarende vekst og innovasjon, og gir Tunstall mulighet for å fortsette å levere på sin plan om å transformeres til et ledende programvarefokusert teknologiselskap innenfor velferdsteknologi.

Løsninger

Velferdsteknologiske løsninger med mennesket i sentrum.

Lær mer

Tjenester

Teknologiske hjelpemidler til spesielle institusjoner som sykehjem, omsorgsboliger og liknende.

Lær mer

Kontakt

Kontakt oss for mer informasjon om løsningene våre.

Lær mer