September er den internasjonale Alzheimers måned

sep 8, 2021

Mange av oss har sannsynligvis en person rundt oss med en eller annen form for demens. Å se en kjærlig person lide av demens er en psykisk belastning for de fleste. Mange mangler ofte kunnskap om sykdommen, og selv om du leser videre, kan det være vanskelig å vite hvordan du skal agere sammen med en person med demens i hverdagen. Vi trenger derfor alle å lære mer om demens og hvordan vi behandler demenspasienter i livet og hverdagen.

September er den internasjonale Alzheimermåneden, da mennesker fra hele verden samles for å øke bevisstheten og kunnskapen om demens. Årets tema er Know Dementia, Know Alzheimer og handler om å informere om og ta hensyn til tidlige tegn på demens.

Antallet mennesker med demens øker kraftig etter hvert som befolkningen vår blir eldre. Hvert år blir omtrent 10 000 mennesker syke i Norge, totalt 101 000 har anslått demens og Alzheimers sykdom er den vanligste.

Vi i Tunstall ønsker å bidra til å øke kunnskapen og skape bedre forhold for mennesker som er rammet av Alzheimers sykdom og andre kognitive sykdommer. I september vil vi dele informasjon om demenssykdommer, men også vise verdien med våre løsninger det gir mennesker som lever med disse sykdommene.

Følg oss på nettstedet vårt og våre sosiale kanaler i september for å øke bevisstheten om demens.

Løsninger

Velferdsteknologiske løsninger med mennesket i sentrum.

Lær mer

Tjenester

Teknologiske hjelpemidler til spesielle institusjoner som sykehjem, omsorgsboliger og liknende.

Lær mer

Kontakt

Kontakt oss for mer informasjon om løsningene våre.

Lær mer