Høyest sikkerhet på sykehjem


Høyest sikkerhet på sykehjem

jan 26, 2022

Det skal være trygt å bo på et sykehjem og omgivelsene skal føles hjemmekoselige. Det stiller høye krav til moderne sikkerhets- og kommunikasjonsløsninger for både beboere og ansatte.

Med løsninger som er skreddersydde og fleksible, kan vi tilfredsstille det enkelte sykehjems behov. Vi vet også at etterspørsel kan endre seg, derfor kan våre løsninger skaleres opp og ned etter behov.

Med en løsning fra Tunstall får beboerne en rask og enkel mulighet til å få hjelp. Et enkelt trykk på en liten alarmsender gir beskjed til personalet, som enkelt kan svare på alarmen. Personalet kan også raskt ringe etter assistanse dersom behovet skulle oppstå.

Mange av sykehjemsbeboerne har demens

Gjennom årene har sammensetningen av sykehjemsbeboere endret seg. Fra aldershjem, som bl.a. forhindret ensomhet og sosial isolasjon, til sykehjem for eldre som krever mye omsorg.

Mange av sykehjemsbeboerne har langt fremskredet demens. Demenssykdommer utvikler seg gradvis, så et sykehjem bør ha en demensforsikring, som kan differensieres – avhengig av hvilke beboere det er snakk om. Noen beboere kan ha demens på et tidlig stadium slik at de fortsatt kan gå fra sykehjemmet, mens andre kan være så hardt rammet at de ikke bør forlate sykehjemmet alene.

Frihetsfølelse for beboere med demens

Demensforsikring fra Tunstall gir beboerne en følelse av frihet. Frihet til å bevege seg rundt uten at en pleier som konstant følger dem. Inne på sykehjemmet kan demensforsikring bl.a. inneholde en rekke posisjonsdetektorer som gjør det mulig å dele opp sykehjemmet i en rekke soner. Hvis en beboer med demens forlater en bestemt sone, kan pleiere motta en alarm på telefonene sine. Det samme kan skje dersom sykehjemmet forlates – eller hvis for eksempel sykehjemmets utearealer forlates. Sikringen kan tilpasses de med helt spesifikke og aktuelle behov.

 

Løsninger

Velferdsteknologiske løsninger med mennesket i sentrum.

Lær mer

Tjenester

Teknologiske hjelpemidler til spesielle institusjoner som sykehjem, omsorgsboliger og liknende.

Lær mer

Kontakt

Kontakt oss for mer informasjon om løsningene våre.

Lær mer