Tunstalls siste oppkjøp - Responssenter i Finland

mai 18, 2022

Tunstall styrker sine responssentertjenester ved å kjøpe hele aksjekapitalen i Oy Verifi Ab i Finland. Oppkjøpet er en del av en større vekststrategi hvor Tunstall har som mål å digitalisere pleie og omsorg slik at det i tillegg til eksisterende reaktive tjenester også kan hjelpe eldre som bor hjemme med proaktiv og prediktiv teknologi.

Tunstall Nordic AB, en del av det internasjonale Tunstall Healthcare Group, som leverer tekniske løsninger for å øke effektivitet og sikkerhet innen helse og omsorg. Høsten 2021 utvidet Tunstall tjenestetilbudet i Finland ved å lansere et responssenter som sikrer eldre en trygg hverdag i hjemmet og samtidig sparer de knappe ressursene som finnes innen helse og omsorg. Tunstall utvider nå sine sikkerhetstjenester ved å kjøpe Oy Verifi Ab (Verifi). Verifi er et responssenter i Vasa som mottar trygghetsalarmer fra pleietrengende både i Finland og Sverige.

Informasjonen om det nye oppkjøpet i Finland kommer kort tid etter Tunstalls oppkjøp av Secuvita 2021 og BeWo i mars 2022. Oppkjøpene er en del av en bredere internasjonal vekststrategi for å løse hverdagens utfordringer i helsevesenet gjennom digitale og proaktive teknologiløsninger.

Utvidelse som en del av Tunstalls langsiktige vekststrategi

Tunstalls siste oppkjøp i Finland er en del av en bredere internasjonal vekststrategi hvor målet er å utvide selskapets utvalg av digitale responssentertjenester. Visjonen er å redusere behovet for reaktive sikkerhetstjenester med nye proaktive og prediktive responssentertjenester.

Kristoffer Axelsson, administrerende direktør i Tunstall Nordic og Chief Commercial Officer i Tunstall Healthcare, kommenterer oppkjøpet: "Jeg er veldig glad for å kunngjøre kjøpet av Verifi. Dette vil gjøre oss i stand til å styrke vår tilstedeværelse i Finland. Teamet i Verifi har "bygget opp et sterkt selskap, med verdier som støtter vår troverdighet. Møtet mellom Tunstall og Verifi vil øke å forbedre omsorg og samtidig sikre at varme hender er der de trengs mest."

Tunstall Finland lanserte sitt eget 24-timers responssenter i slutten av 2021. Nå – bare seks måneder senere – dobles antallet kunder. Dette skjer gjennom oppkjøpet av Oy Verifi Ab, som ble grunnlagt i 2003.

Løsninger

Velferdsteknologiske løsninger med mennesket i sentrum.

Lær mer

Tjenester

Teknologiske hjelpemidler til spesielle institusjoner som sykehjem, omsorgsboliger og liknende.

Lær mer

Kontakt

Kontakt oss for mer informasjon om løsningene våre.

Lær mer