• Home
  • Nyheter & Event
  • Nyheter
  • Oslo kommune ved Velferdsetaten har signert rammeavtale med Telecom Norden AS om leveranse av Tunstalls overfallsalarm til Velferdsetatens rusinstitusjoner.


Oslo kommune ved Velferdsetaten har signert rammeavtale med Telecom Norden AS om leveranse av Tunstalls overfallsalarm til Velferdsetatens rusinstitusjoner

jun 26, 2022

Med nesten full score på alle tildelingskriterier, vant Telecom Norden AS anbudskonkurransen på leveranse av overfallsalarm til Oslo kommune. Tjenesten leveres i samarbeid med Tunstall.

I avtalen med Velferdsetaten inngår 19 rusinstitusjoner fordelt over hele Oslo. Rammeavtalens varighet er 2 år med 1+1 års opsjon.

«Vi er utrolig ydmyke og glade for å ha vunnet rammeavtalen i konkurranse med flere andre gode leverandører, og ser frem til å levere løsningen til Oslo Kommune. Vårt mål er å levere best mulig kvalitet med en fleksibel, sikker og fremtidsrettet plattform. Det modulære designet gir mulighet for flere funksjoner etter behov og gir en kostnadseffektiv løsning i mange år fremover.» sier Kjetil Andresen, markedssjef for velferdsteknologi i Telecom Norden AS.

Denne avtalen er en bekreftelse på at Tunstall har en framtidssikker og en fleksibel løsning som vil komme Oslo kommune og alle våre kunder til gode. Vi ser frem til å gå i gang med arbeidene som vil sikre gode løsninger og gi de ansatte, brukere og pårørende en bedre og tryggere hverdag.

Sikkerhet i verdensklasse

Tunstalls overfallsanlegg- Tunstall Composio Plattform er installert og i bruk på over 600 institusjoner rundt om i Norden. Plattformen har vunnet flere anbud på overfallsalarmløsning til institusjoner i Norden og også nå med Oslo kommune. Tunstall Composio Plattform er spesielt utviklet for å sikre maksimal fleksibilitet, sikkerhet og optimal arbeidsflyt for personalet på institusjonen.

 Telecom Norden

Telecom Norden og Tunstall har hatt et godt samarbeid i mer enn 8 år med blant annet leveranser til over 60 sykehjem og omsorgsboliger. I 2021 ble det inngått avtale med Tunstall Norge for et enda tettere samarbeid mellom partene. “Vi er godt fornøyde med samarbeidet og produktene til Tunstall. Samarbeidet setter oss i stand til å levere gode totalløsninger, god service og en løsning som våre eksisterende og nye kunder kan benytte i dag og langt inn i fremtiden» avslutter Kjetil Andresen

 

Mer informasjon:
Kjetil Andresen
Markedssjef Velferdsteknologi
Telefon: + 47 920 38 816
E-post: kjetil.andresen@tele-com.no

Karoline Mikalsen
Sales Manager 
E-post:karoline.mikalsen@tunstall.com

Løsninger

Velferdsteknologiske løsninger med mennesket i sentrum.

Lær mer

Tjenester

Teknologiske hjelpemidler til spesielle institusjoner som sykehjem, omsorgsboliger og liknende.

Lær mer

Kontakt

Kontakt oss for mer informasjon om løsningene våre.

Lær mer