Magnus Manhem, Managing Director Tunstall Norge.2023 har blitt utnevnt til et år med fokus på kvalitet

mar 9, 2023

Hos Tunstall er 2023 utpekt som et år med ekstra fokus på kvalitet. Kvalitet er selvfølgelig alltid viktig, men alle Tunstall-ansatte har blitt minnet om det i en hilsen fra konsernets CEO, Emil Peters. Produkter, tjenester og løsninger er de opplagte stedene å sette innsats i forhold til kvalitet. Men dette gjelder også kommunikasjon. Både mellom de nærmeste kollegene, på tvers av Tunstalls globale organisasjon og med forretningspartnere, kunder mv.

«Kvalitet for meg er mer enn «bare» produktkvalitet. Det gjelder kommunikasjon, leveranser, fakturering og hvordan vi opptrer i alle kundeforhold. Alle bedrifter opplever av og til forstyrrelser i produkt- eller løsningskvaliteten, og det er ofte hvordan vi som bedrift håndterer disse forstyrrelsene som definerer hvordan kvaliteten oppfattes av våre kunder.» Sier Managing Director Magnus Manhem.

«Men det er fortsatt våre systemer, løsninger og produkter som redder liv og varsler når en tjenestemottaker har behov for hjelp. Det er derfor viktigere for Tunstall enn for de fleste bedrifter at løsningene fungerer som de skal når en alarm genereres. Det er det Tunstall er dedikert til!» fortsetter han.

Vi har nå gått gjennom en intens periode med ISO-sertifiseringer – og bestått med stil. Sertifiseringene er for ISO 9001 (kvalitetssikring), ISO 14001 (miljø) og ISO 27001 (informasjonssikkerhet).

Løsninger

Velferdsteknologiske løsninger med mennesket i sentrum.

Lær mer

Tjenester

Teknologiske hjelpemidler til spesielle institusjoner som sykehjem, omsorgsboliger og liknende.

Lær mer

Kontakt

Kontakt oss for mer informasjon om løsningene våre.

Lær mer