Diskret sikkerhet på sykehjem – nå kan ansatte og brukere føle seg tryggere

des 20, 2021

På et av de sørligste punktene i Norge ligger en liten kommune som gjør hverdagen tryggere for eldre, ved å ta i bruk en moderne teknisk løsning. Løsningen er modulær med mange muligheter som gjør at beboere kan bevege seg fritt på sykehjemmet uten låste dører. De ansatte får en enklere hverdag med mer tid til omsorg med en mer effektiv alarmhåndtering og forbedret kommunikasjon.

Diskre sikkerhet for ansatte og brukere

På to sykehjem har Tunstall installert en moderne løsning som bidrar til å skape et bedre og mer effektivt arbeidsmiljø. Ettersom alle på sykehjemmet har trådløse alarmknapper med informasjon om posisjon, er hjelp alltid tilgjengelig, og samtidig vet pleierne nøyaktig hvor beboeren som har alarmert befinner seg. Pleierne vet til og med når en beboer har forlatt et trygt område, for eksempel sin egen avdeling. Den samme alarmknappen fungerer også som nøkkel til beboerens rom. Tilgangsstyring av lås hindrer beboerne å gå inn i andre beboeres rom.

Alle innkommende alarmer håndteres direkte i personalets mobilapp. Den brukervennlige mobilappen brukes ikke bare til alarmhåndtering, men også til tilstedemarkering og digitale tilsyn, noe som muliggjør korte digitale besøk om natten. Løsningen vil snart bli integrert med DIPS Cosdoc, noe som betyr at viktig informasjon for hver beboer er registrert i den elektroniske pasientjournalen og at ansatte og beboere ikke trenger å bli registrert mer enn én gang.

Skreddersydd løsning med modulsystem

Den modulbaserte løsningen, gjør det enklere for kommunen i å bestemme selv hvordan løsningen skal fungere for den enkelte beboer. Ved å kombinere forskjellige moduler, skapes en unik helhet som er helt tilpasset kunden og som tilsvarer behovene til beboere og ansatte. Systemet kan derfor benyttes av små sykehjem med enkle løsninger til store sykehjem med avanserte løsninger.

Moduler

  • Trådløse alarmknapper med posisjons informasjon
  • Brukervennlig app
  • Digitalt tilsyn
  • Posisjonering på rom og avdeling
  • Automatisk åpning av lås til eget rom
  • Integrasjon med DIPS Cosdoc EPJ admin system
  • Tale til rom imellom beboer og personal
Kontakt oss for mer informasjon!
Kontakt