Tunstall støtter norsk forskning for Alzheimers sykdom

jan 27, 2022

Antallet personer med hukommelsestap vokser raskt over hele verden. Etter hvert som befolkningen blir eldre, blir hukommelsestap mer vanlig. Derfor er det viktig å støtte forskning på Alzheimers sykdom.

Hvert år gir Tunstall en donasjon til en organisasjon som med sine aktiviteter støtter viktig forskning i samfunnet. Tunstall gir i år 5000 kroner til Civitan Norges forskningsfond for Alzheimers sykdom. Civitans Alzheimers Fond har i oppgave å støtte norsk forskning for å finne årsaken til Alzheimers sykdom. Det inkluderer; årsaksforhold, forebygging, utredning og behandling, samt tiltak rettet mot pårørende.

- Folk som lever med Alzheimers i dag støttes av teknologi slik at de kan leve et fritt liv på stedet de velger. Vi ser viktigheten av forskning og ønsker å støtte det viktige arbeidet til Civitans Alzheimers Fond. Kanskje vi da, ved hjelp av forskning, kan finne en måte å fullstendig kurere sykdommen på, sier Tunstall Norges salgssjef Rune Løw.

Vil du vite mer om Civitan Norges Alzheimerfond?

Les mer her:http://www.civitan.no/aktiviteter/alzheimerfondet/

Høyest sikkerhet på sykehjem

Lær mer

Sykehjem

Vårt system til institusjoner så som sykehjem, omsorgsboliger og liknende kan integreres med system til hjemmeboende. Med oss får du alt i ett system!

Lær mer

Trender 2022 - Tekniske løsninger for helse og omsorg

Teknologien innen helse og omsorg er i stadig utvikling. Hva er utviklingen for de kommende årene og hvilke trender kan vi se for år 2022? Tunstall Norges administrerende direktør Magnus Manhem og salgssjef Rune Löw diskuterte trendene de ser for årene som kommer.

Lær mer