Møt oss på EHiN, Norges største e-helsekonferanse!

nov 8, 2021

Tunstall deltar på EHiN 2021. Sammen bidrar vi til at Norge er en pådriver i utformingen av fremtidens helsetilbud med fokus på digitalisering av helsesektoren.

EHiN 2021 gjennomføres som en full hybrid - både fysisk og digital deltakelse.

Hva er EHiN?

EHiN står for "E-Helse i Norge", og er en konferanse som ble startet i 2014 i samarbeid med Helse- og omsorgsdepartementet. Målet var å skape en møteplass for e-helse på tvers av offentlig og privat sektor.

EHiN har vokst frem fra ca 600 deltakere i 2014 til 1700 i 2019. For den heldigitaliserte EHiN 2020 registrerte 2300 personer seg.

Helse er viktig for oss alle. Målet til EHiN er å fasilitere samtalen om hvordan vi kan ta i bruk ny og eksisterende teknologi på en fornuftig måte innen helse. 

(Kilde: Ehin.no) 

Les mer og meld deg på!
Til EHiN.no

E-helse

E-helse, avstandsoppfølging og egenmestring er ikke bare muligheter, men nødvendigheter blant andre tiltak for å møte denne store utfordringen.

Lær mer

Digital tilsyn

Digital tilsyn er en trygg, diskret og trygg metode for tilsyn i de tilfellene hvor det kreves å utføre det på plass fysisk.

Lær mer

Sykehjem

Vårt system til institusjoner så som sykehjem, omsorgsboliger og liknende kan integreres med system til hjemmeboende. Med oss får du alt i ett system!

Lær mer